loading...

نوین تکنولوژی

بازدید : 136
يکشنبه 14 شهريور 1400 زمان : 13:40

یکی از دغدغه های احتمالی کاربران پیام رسان ها پس از نصب آن ها بر روی گوشی های هوشمند، حذف اکانت های خود است که بسیاری با این موضوع مشکل دارند. برای حذف حساب کاربری خود در مسنجر تلگرام به صورت زیر عمل کنید:


دیلیت اکانت تلگرام فوری

در مرحله ی اول با استفاده از آدرس زیر به قسمت حذف اکانت تلگرام مراجعه نمایید:

my.telegram.org/deactivate

پس از ورود به وب سایت مانند تصویر زیر شماره موبایل خود را به همراه +۹۸ (کد ایران) وارد کرده و بر روی Next کلیک کنید. به عنوان مثال شماره موبایلتان را به صورت *******98912+ وارد کنید.

در این مرحله یک رمز عبور به مسنجر تلگرام شما ارسال می گردد که رمز مورد نظر را باید در کادر password مرحله ی بعد وارد کنید.

همانطور که در مرحله ی قبل اشاره کردیم، رمز عبور ارسال شده در مسنجر تلگرام خود را باید در کادر Password وارد کرده و سپس روی گزینه Sign in کلیک کنید.

در مرحله ی بعد گزینه Done را انتخاب کنید.


در مرحله ی آخر یک پنجره برای شما باز خواهد شد که برای غیر فعال کردن اکانت تلگرام خود باید بر روی گزینه Yes, delete my account کلیک کنید.

در صورت موفقیت آمیز بودن عملیات حذف اکانت تلگرام، با پیغام زیر مواجه خواهید شد.

اما پس از اینکه اکانت شما به طور کامل حذف شد و عمل حذف اکانت تلگرام انجام شد، پروفایل شما به صورت زیر برای دوستانتان نمایش خواهد داده شد و دیگر اثری از عکس و نام کاربری شما در تلگرام دوستانتان نخواهد بود. اما دقت داشته باشید، پیام هایی را که از قبل برای دوستان خود ارسال کرده اید، برای آن ها پاک نخواهد شد.

یکی از دغدغه های احتمالی کاربران پیام رسان ها پس از نصب آن ها بر روی گوشی های هوشمند، حذف اکانت های خود است که بسیاری با این موضوع مشکل دارند. برای حذف حساب کاربری خود در مسنجر تلگرام به صورت زیر عمل کنید:


دیلیت اکانت تلگرام فوری

در مرحله ی اول با استفاده از آدرس زیر به قسمت حذف اکانت تلگرام مراجعه نمایید:

my.telegram.org/deactivate

پس از ورود به وب سایت مانند تصویر زیر شماره موبایل خود را به همراه +۹۸ (کد ایران) وارد کرده و بر روی Next کلیک کنید. به عنوان مثال شماره موبایلتان را به صورت *******98912+ وارد کنید.

در این مرحله یک رمز عبور به مسنجر تلگرام شما ارسال می گردد که رمز مورد نظر را باید در کادر password مرحله ی بعد وارد کنید.

همانطور که در مرحله ی قبل اشاره کردیم، رمز عبور ارسال شده در مسنجر تلگرام خود را باید در کادر Password وارد کرده و سپس روی گزینه Sign in کلیک کنید.

در مرحله ی بعد گزینه Done را انتخاب کنید.


در مرحله ی آخر یک پنجره برای شما باز خواهد شد که برای غیر فعال کردن اکانت تلگرام خود باید بر روی گزینه Yes, delete my account کلیک کنید.

در صورت موفقیت آمیز بودن عملیات حذف اکانت تلگرام، با پیغام زیر مواجه خواهید شد.

اما پس از اینکه اکانت شما به طور کامل حذف شد و عمل حذف اکانت تلگرام انجام شد، پروفایل شما به صورت زیر برای دوستانتان نمایش خواهد داده شد و دیگر اثری از عکس و نام کاربری شما در تلگرام دوستانتان نخواهد بود. اما دقت داشته باشید، پیام هایی را که از قبل برای دوستان خود ارسال کرده اید، برای آن ها پاک نخواهد شد.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 213
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • بازدید امروز : 182
  • بازدید کننده امروز : 0
  • باردید دیروز : 140
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 333
  • بازدید ماه : 764
  • بازدید سال : 2002
  • بازدید کلی : 64256
  • <
    پیوندهای روزانه
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی